Familieterapi

Familien er for de fleste noget af det der fylder mest, og har stor indflydelse på, hvordan vi har det.

Jeg kender det fra mig selv. Der går ikke mange sekunder fra at min mand, søn eller datter kommer ind af døren, før end jeg ved hvordan deres dag har været. 

Vi behøver ikke at have sagt et eneste ord. For vi ved godt, om det har været en god eller dårlig dag. Og sådan er det ofte med dem vi holder af, vores nære familie og især børn og partneren. 

Når jeg husker tilbage på dengang, før hen i tiden, da vores børn var små. Der havde min mand og jeg ofte mange dage, måneder og ja faktisk år, hvis jeg skal være helt ærlig. Vi var bekymrede, afmagtsfulde og til tider frustrerede. Hvordan skulle vores søns fremtid blive, når han klarede sig fagligt dårligt i skolen som han gjorde. Der var konstante møder i folkeskolen, og vi havde oplevelsen af, at de lyttede mest til det de selv troede på, så kontakten mellem os var begrænset

Derfor vil jeg være ærlig over for dig.
Det var svært, rigtig svært nogle gange….

Vi var meget usikker på, om vi skulle lytte til, hvad vi troede på, var det bedste for vores søn, eller skulle vi føle skolens anvisninger? 

Jeg ved ikke, hvordan det var gået, hvis ikke jeg havde søgt sparring i familieterapien på vores udfordringer omkring alle vores forældre-tanker, som gav os bekymringer og frustrationer. Vi skulle jo også huske vores datter.

Hold nu fast det har gjort meget for mig og min mand, familie. Vi fik lært at skille tingene af og redskaber til at tøjle vores bekymringer og frustrationer, så vi bedre kunne have fokus på NUET og herved påvirke fremtiden for vores søn og skabe trivsel i familien.

I dag er vores søn voksen, og han klarer sig rigtig godt. Vi er så taknemlige for, at vi fik den sparring vi havde brug for, så vi ture følge det vi troede var bedst for vores dreng. 

Vi ser at redskaberne stadig sætter spor i den måde vores voksne børn tænker på i dag.

Er du forældre, så fortjener du at opleve den gave. Du fortjener at få en pause i dagens stress og jag.

Og jeg vil gerne hjælpe dig.

Jeg er i dag så privilegeret, at jeg er trænet og uddannet i principperne bagved familieterapi og er så taknemmelig for, at kunne hjælpe andre.

En god start, er at book en 20 samtale med mig (gratis) det giver dig indsigt i hvem jeg er og hvordan jeg kan hjælpe dig

Det er en helt uformel snak om hvordan du kan opnå nogle af de samme ting som mig.

Glæder mig til at møde dig.

Forældrerådgivning

Som du kan læse har jeg selv brugt forældrerådgivning. Jeg kan fortælle at det bare er så dejligt befriende, at få snakket de problematikker igennem som dukker op. 

Mange ting snakkede min mand og jeg selvfølgelig om, men der var nogle situationer, som bare røg i ring. Vi kunne ikke finde ud af, at finde en måde at handle på, vi blev bare ved med at gentage os selv, og det førte ikke til nogen lindring.

Det var så rart at snakke med én som var professionel og ikke følelsesmæssig involveret. Jeg fik redskaber til at skille tingene af og finde nye handlemuligheder og det gav ro og håb.

Som igen betød, at jeg kunne være den forældre, jeg gerne ville være.

Du fortjener at finde ro og håb for at du igen kan blive den forældre du selv drømmer om at være.

Konflikthåndtering

Jeg nyder virkelig godt af de redskaber jeg har fået i konflikthåndtering. Det er blevet meget nemmere for mig, at opretholde kontakt til min mand og børn og samtidig få sagt hvad jeg har på hjertet som tilgodeser begge parters behov.

Jeg har lært at konflikter ikke er farlige, men at de opstår, fordi der er noget der er vigtigt. 

Selvhjælpsbøgernes naturlige begrænsning

Min egen mange årige erfaring er at selvhjælpsbøgerne har en (eller flere) begrænsninger) En af grundene til det, er at du ved brug af selvhjælpsbøger selv skal skabe strukturen og fastholde den.

Det kan være udfordring når man oplever sig selv i et følelsesmæssigt kaos, når det gælder ens børn og partner, kan det være svært at rede knuderne ud, når de først er ankommet, fordi du selv har følelser på spil. Det betyder at alle dine gode intentioner ofte ender i konflikt eller ikke at blive hørt.

Jeg vil hjælpe dig med at sætte en proces i gang så du opnår den balance i livet som du ønsker. Livet går op og ned og du vil få metoder til hvordan du kan opretholde din balance i livet. 

Jeg vil brænde for at hjælpe dig i mål med dine ønsker for mere balance i livet. Hos mig kan du være åben, og ærlig, og lige meget hvilket problem du kommer med, vil jeg aldrig dømme dig.

Vi er mennesker og jeg tror på at der er en god intention bag alt

Leder du efter en tid?