Hvad kan hypnose?

Hypnoseterapi er en seriøs og behagelig behandlingsform ved fysiske lidelser og psykiske problemstillinger. Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser – lige fra at bearbejde tankemylder, angst, vrede, skyld og fjerne traumer.

Du er hele tiden tilstede og i en vågen tilstand, men i en meget dyb afslapning også kaldes trance. I trancen kan vi tale sammen og du kan til en hver tid afbryde trancen, og jeg kan ikke få dig til at sige eller gøre noget du ikke vil.

Hypnose terapi har den gode effekt hos mange fordi den nedsætter den kritiske sans under trancen, som gør at man hurtigere kan finde frem til problemets kerne. Det er i den tilstand din underbevidsthed er åben for positive forslag og forandring.
I hypnoseterapien kan klienten hjælpes til at ændre denne overbevisning du måtte have skabt omkring dig selv eller omverdenen, til en ny positiv og livgivende overbevisning. Traumatiske oplevelser og negative følelser blive bearbejdet og neutraliseret og på denne måde hjælpe dig til at genoprette balancen i dit system således at du får det godt.

Leder du efter en tid?