Individuel terapi

Uanset om det handler om dig, dine børn/unge eller dit parforhold, så er der flere ting at tage stilling til. Den ene ting kan være ”orker jeg overhovedet at tage udfordrende emner op”?

Med efterfølgende tanke om ”jeg vil bare have, ro, balance, trivsel, sjov og lethed”, og så går endnu en dag med arbejde og andre praktiske gøremål, og mistrivslen lægger sig et sted i baghovedet, indtil den ikke kan eller vil undertrykkes længere.

Måske kan du nikke genkendende til ovenstående? Jeg kender det i hvert fald fra mig selv.

Prøv lige at forestille dig, et kort øjeblik, at du tog handling på ubalancen i dit liv. Fandt den mere lige vej til dine personlige mål.


Hvad ville du så opnå?

  • Ro i hovedet for alt for mange tanker, tanker som måske er negative, kritiske eller bekymrings, angst eller ked af det heds tanker, måske har du så mange så det påvirker din nattesøvn?
  • Handlemuligheder på dine udfordringer, så du kan gøre noget aktivt i situationen for at ændre på problemet. 
  • Mere energi, overskud, sjov og lethed, ny måder at takle modstand på, det kan være den selvkritiske stemme, eller konfliktfyldte situationer.
  • Håndtering af stress, som betyder, at du får mere overskud til at være i nuet og klare de opgaver der ligger for dagen.

Stop lige op, mærk lige efter, vil det ikke være skønt for dig, at få mere overskud til dig selv og andre i din hverdag?

Det kan jeg hjælpe dig med og det fortjener du.

Jeg ved godt, at det er tillokkende, at finde gode råd i selvhjælpsbøger og snakke med sine venner i håbet om at man kan løse ubalancen selv.

Ikke mindst på grund af pengene, eller indre overbevisninger om at ”jeg er ikke sådan én der har brug for hjælp”. Mange ting kan klares med inspiration fra mange gode bøger der er skrevet og venners hjælp.

Selvhjælpsbøgernes naturlige begrænsning

Min egen mange årige erfaring er at selvhjælpsbøgerne har en (eller flere) begrænsninger) En af grundene til det, er at du ved brug af selvhjælpsbøger selv skal skabe strukturen og fastholde den.

Det kan være udfordring når man oplever sig selv i et følelsesmæssigt kaos, når det gælder ens børn og partner, kan det være svært at rede knuderne ud, når de først er ankommet, fordi du selv har følelser på spil. Det betyder at alle dine gode intentioner ofte ender i konflikt eller ikke at blive hørt.

Jeg vil hjælpe dig med at sætte en proces i gang så du opnår den balance i livet som du ønsker. Livet går op og ned og du vil få metoder til hvordan du kan opretholde din balance i livet. 

Jeg vil brænde for at hjælpe dig i mål med dine ønsker for mere balance i livet. Hos mig kan du være åben, og ærlig, og lige meget hvilket problem du kommer med, vil jeg aldrig dømme dig.

Vi er mennesker og jeg tror på at der er en god intention bag alt

Leder du efter en tid?