Om Lene Outzen

Hej, mit navn er Lene, jeg er årgang '67 og bor sammen med min mand, hund og tidligere to nu hjemmefra flyttede voksne børn. Jeg bor i Båring, et større stenkast fra Middelfart.

Jeg elsker at gå lange ture i naturen, derfor oplever du også naturbilleder på min hjemmeside.

Naturen er for mig, balsam for sjælen, både når det regner, sner, blæser eller når solen skinner om det er forår eller vinter, alle årstider kan noget.

Jeg hjælper mennesker...

At jeg er god til det, kommer nok mest fordi jeg kender smerten, af at have haft det "ad helvedes til" med mig selv. Jeg har selv gået vejen fra stor følelsesmæssig smerte til, at have et fantastisk glædefyldt liv i dag.

Jeg var i starten, så bange for at blive dømt af terapeuten, som ikke værende god nok, siden jeg havde som jeg havde.

Derfor vil jeg se dig som en gæst, som har redskaberne i dig, men blot mangler hjælp til at se dem.
Her er du god nok som du her.

Jeg er født og opvokset på Årø, der hvor jeg også afholder wellness – parforholds pleje i mit meget lille byhus. Parret bliver indkvarteret lokalt i en hyggelig lejlighed fyldt med dejlig mad og tysk tv, som man kan hygge sig med. Det er meget lokalt, jordnært og ligetil.

Jordnær og ligetil….

Årø er et meget lille øsamfund, vi hjælper hinanden, og jeg oplevede at der dagligt kom koner, formiddag som eftermiddag, forbi min mor (min mor var forsamlingshus bestyrerinde og styrede derfor sin egen tid), til en uformel snak over en kop kaffe.

Når jeg tænker tilbage, så tænker jeg på min mor som meget rummelig og hende andre kom til, og måske er det en af hendes særlige evner, som er smittet af på mig. Det ligger i hvert fald meget naturligt for mig, at acceptere og respektere mennesker som de er.

Siden har jeg tit tænkt på, hvad et eftermiddagsbesøg og en kop kaffe kan gøre for det enkelte menneske. Fordi når alt kommer til alt, vil alle mennesker bare gerne ses, høres og forstås for det menneske vi er, og måske kunne det bedre klares dengang med en snak over en kop kaffe?

Det har ikke altid være nemt

Som barn blev jeg mobbet i skolen og jeg var ofte ked af det, når jeg kom hjem. Jeg vidste ikke dengang, hvad det var for nogle overlevelsesstrategier, jeg havde givet mig selv. Det skal jeg da lige love for, at jeg fandt ud af, da jeg efter en udfordrende situation i et job på et Herberg blev mega bange. Jeg havde overhørt samtlige signaler i min krop som råbte ”nej, nej tag ikke det job”.

Nu fulgte en laang…. selvudviklingsproces, jeg ville finde mig selv igen. Jeg læste selvhjælpsbøger, deltog i kommunikations og mindfulnesskurser, gik lange ture ved stranden og i skoven.

Især via terapisamtalerne, fik jeg en masse viden, redskaber og øvelser og langsomt fik jeg det bedre og bedre med mig selv og i dag ville jeg ikke havde været det for uden. Det er blevet til Lene i en helt ny udgave og vel at mærke en udgave som jeg er rigtig glad for.

Jeg blev nu endnu mere nysgerrig på, hvordan jeg kunne hjælpe mennesker, jeg havde selvfølgelig min pædagoguddannelse men jeg ville mere. 

Jeg valgte derfor at uddanne mig til psykoterapeut på SIF  https://www.sif-udd.dk/ for at kunne hjælpe mennesker med deres udfordringer. Fordi jeg mener, og virkelig af hele mit hjerte at alle, fortjener at have det godt med sig selv.

Det har været en lang rejse hertil og 1000 tak til dig, der har fulgt mig, uanset om det har været fra sidelinjen, eller om du er en af dem jeg har snakket med. Så er jeg super taknemlig for det, jeg glæder mig til alle de snakke der kommer i fremtiden.

At hjælpe mennesker, ved at tale med dem. Bære deres smerte et øjeblik, så de kan samle kræfter til de udfordringer livet bringer. Det er det der bidrager så meningsfyldt til mit liv.

Måske du er en af dem? (få 20 minutters info session)

Måske kender du til noget af det der står her nedenunder?

Problemet med de svære følelser

Du har en masse følelser som er svære at håndtere, måske ked af det hed, eller måske er du bange? 

Du vælger at isolere dig selv og trækker dig fra fællesskaber

Du har så mange tanker i dit hoved, at du ikke kan finde ro eller falde i søvn.

Du prøver at ignorere dem, du høre måske musik, men det hjælper ikke.

Du føler dig modløs og opgiven og mangler håb og du har måske svært ved at overskue dagen og vil allerhelst ligge under din dyne.

Du snakker med en ven eller læser den 10 selvhjælpsbog i håbet om at finde en forandring.

Du savner en bedre kontakt med dit barn, teenager eller mand 

Du har ofte skænderier og de fører ikke nogen steder hen


Løsning

Jeg kan ikke love dig, at terapi ved mig, kan fjerne alle dine problemer på 20 minutters terapi. Min erfaring er til gengæld, at på et kvarter, der kan jeg lytte og fornemme hvilke udfordringer du står i og jeg kan fortælle hvordan du kan komme videre.

Enten i terapi ved mig, eller også hvem er kan hjælpe dig.

For mig er målet ikke, at du bare kommer i terapi ved mig. Målet er at du får det bedre. Og jeg brænder virkelig for, at hjælpe og guide dig i den retning.

En god start, er at bruge 20 minutter til en snak med mig. Så kan du lære mig lidt bedre at kende og du ved præcis hvordan du kommer videre.


Leder du efter en tid?