Samtale og hypnoseterapi til mødre og familier

Samtaleterapi og hypnoseterapi kan hjælpe dig med at takle tankemylder så du får den ro du drømmer om.

Hvad kan et terapiforløb med eller uden hypnose gøre for dig?

Terapi kan hjælpe dig og din familie videre, når hovedet er fyldt med tankemylder, bekymringstanker, overtænkning, et kært barn har mange navne, hvis én oplever tankemylder i familien ”smitter” det af på hele familiens trivsel.

Et terapiforløb kan give dig mere glæde og overskud og bane vejen til at foretage de forandringer, som du har brug for, for at leve et liv med overskud og ro i hovedet fordi det er dig der har kontrol over tankemylderet. Læs mere om tankemylder her

For mange kan det være en stor beslutning at starte et forløb med samtale og eller hypnoseterapi. Men det jeg oplever er, at det giver meget mere livskvalitet at tage hånd om det der fylder.

Forestil dig hvor skønt det må være at kunne sove om natten, ikke at blive fyldt med negative tanker så snart der er en rolig stund, forestil dig lige et kort øjeblik at kunne kontrollere tankemylderet, at det er dig der bestemmer over dine tanker og følelser. Ja, det ville være skønt ikk?

Jeg behandler et bredt spekter af psykiske problemstillinger som indeholder tankemylder lidelser som stress, angst, depression, livskriser, manglende selvværd osv.

Hvor mange sessioner og hvor ofte?

For nogle kræver et terapiforløb (med eller uden hypnoseterapi) kun få sessioner, for andre lidt flere. Hvor mange sessioner og hvor hyppigt, vi skal ses, er meget individuelt og afhænger af din problemstilling og dine ønsker. I den eller de første samtaler afklarer vi sammen, hvad der skal være fokus på i behandlingen, og hvad du kan forvente af forløbet.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for mere information eller en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan få en gratis 20 min session ved at klikke her 

Leder du efter en tid?